Wat kost het ?

Vooraf weten wat het kost.


Voor de APK en de camperkeuring zijn vaste tarieven. Duidelijk. Als er uit deze keuringen kosten naar voren komen wordt u daarover geinformeerd. Ook duidelijk.

APK, Dit is de keuring of uw camper aan de minimale veiligheidseisen voldoet. Dit zegt niets over het onderhoud van de camper.

APK van een camper tot 3500 kg. inclusief afmeldkosten, emissietest en BTW kost € 93,-

Kleine reparaties die “terloops” gedaan kunnen worden kosten niets extra dan alleen de gebruikte materialen. Bij een grote onderhoudsbeurt is de APK gratis en betaald u alleen de emissietest en afmeldkosten.

De kosten van de onderhoudsbeurt zijn afhankelijk van de leeftijd en km stand van de auto. Desgewenst doen wij vooraf een kostenbegroting.

De FOCWA camperkeuring, waar het woongedeelte op ruim 70 punten gecontroleerd wordt door Schoenmaker kost inclusief BTW € 160,-

Natuurlijk is het halen en brengen van de camper op Texel gratis.

Voor klanten die kiezen voor de combinatie van compleet camperonderhoud hebben we een leuk kado: 1 jaar abbonnement op de KCK, het kampeerdersblad van de ANWB.

Schoenmaker
FOCWA erkend bedrijf Schoenmaker ontfermt zich over het woongedeelte.
Vocht meten, controle van gasslangen, gasstel, kachel, waterkranen en zo voort.
Een checklist van ruim 70 punten.http://www.schoenmakerautoschade.nl
Van Sambeek
APK, regulier onderhoud en reparatie aan uw camper. De motor, remmen, vloeistoffen, banden en airco. Van Sambeek houdt uw camper in topconditie.http://www.vansambeek.com

Hoe het werkt:

Wie wij zijn:

Afspraak maken.

Combinatie voordeel.

Beginpagina

Wat doen wij ?